• Liikuntastudion toiminta loppuu 31.12.2020

  Tärkeä tiedote Liikuntastudio NiceTreenin asiakkaille (lopussa tieto 500€ vinkkipalkkiosta!)

  Surullisin mielin tiedotan, että Liikuntastudion ovet suljetaan viimeistä kertaa 31.12.2020. Raskaan päätöksen takana on monta asiaa, yksi painavimmista syistä on Korona epidemia.

   

  Kun tammikuussa 2020 päätin laajentaa NiceTreenin toimintaa ei ollut vielä tiedossa minkälaisia haasteita Korona epidemia toisi mukanaan. Epidemia on vaikuttanut enemmän tai vähemmän meihin kaikkiin & näin pienyrittäjänä minun täytyi tehdä vaikea päätös & vetää jarrut päälle tässä vaiheessa, valitettavasti.

   

  31.12.2020 asti Liikuntastudion toiminta jatkuu täysin normaalisti, täydellä sydämmellä tehden, huumoria unohtamatta!

   

  Sarjakorttien & Syyspassin viimeinen voimassaolopäivä on 31.12.2020.

   

   

  Vaikka liikuntastudion toiminta ei päässyt täysillä käyntiin, niin treeniyhteisö studiolla on ollut alusta asti aivan mahtava! Kaikenikäisiä & kuntoisia naisia on treenannut ja löytänyt sisäisen voimansa. ISO KIITOS teille kaikille, jotka olette tukeneet pienyrittäjyyttä & osallistuneet Liikuntastudion toimintaan.

   

   

  NiceTreeni yrityksenä jatkaa vuodenvaihteen jälkeen pienmuotoisesti toimintaansa, mutta missä muodossa tai missä mittakaavassa, se on vielä avoin. Kun/jos liikuntakursseja toteutuu vuoden 2021 aikana, niin tiedotan asiasta sähköpostilistalla oleville. Eli jos et vielä ole uutiskirjeen tilaaja, niin viimeistään NYT kannattaa tilata ilmainen uutiskirje.

   

   

  Olen syksyn aikana myös vähentänyt radikaalisesti Sosiaalisessa mediassa olemista, koska olen halunnut keskittää energia kasvoitusten tapahtuviin asiakaskohtaaamisiin, ja tulen jatkossakin vähentämään SoMessa olemista entisestään. Uutiskirje & nettisivut ovat ensisijaiset paikat missä jatkossa ilmoitan jos/kun liikuntakursseja toteutuu.

  Haaveiletko muuttaa autotallin omaksi kuntosaliksi? NYT se on mahdollista!

  Vuodenvaihteessa myydään kaikki Liikuntastudion irtaimisto (Crosstraining-räkki, levytangot, bumpers levypainot, käsipainot, kuminauhat jne jne.) Lisätietoja myytävistä tuotteista, hinnoista & myyntiajankohdasta tiedotetaan uutiskirjeläisille sekä nettisivujen kautta.

   

  Eli jos olet miettinyt hankkia laadukkaita treenivälineitä itsellesi kotiin, niin PIAN sinulle on siihen mahdollisuus!

  Onko juuri Sinulla tiedossa avoin työpaikka?

  Onko Sinulla tiedossa yritys, joka on rekrytoimassa uutta työvoimaa? Etsin aktiivisesti uutta työpaikkaa itselleni & olen kiitollinen kaikista työpaikkavinkeistä joita saan. Vahvuuteni & kiinnostuskohteeni ovat erityisesti:

   

  • Asiakaspalvelu (kasvoitusten, puhelimitse, chat, spostitse)
  • Markkinointi
  • Myynti
  • Monipuolinen työkuva, myös fyysinen työ kiinnostaa!

   

   

  Olen kuitenkin avoin kaikelle & olen valmis testaamaan jotain ihan uutta. Elämä on oppimista varten! Jos Sinulla on tiedossa yritys, joka etsii lisävahvistusta - Ota yhteyttä suoraan fanny@nicetreeni.fi TAI 0405318701. Tulen mielelläni paikanpäälle antamaan CV:n & kertomaan osaamisestani.

  Auta minua auttamaan vuokranantajaani löytämään uuden vuokralaisen:

  500€ vinkkipalkkio*

  Tiedätkö jonkun ystäväsi/tuttavasi/sukulaisesi/naapurisi, joka etsii uutta toimitilaa? Voit tienata pienellä vaivalla 500 €*, jos vinkkisi johtaa uuden vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen.

  *Vinkkipalkkion säännöt:

   

  1. Vinkkipalkkio on palkinto, jonka vinkkaaja voi saada toimitilan vuokrasopimuksesta johtaneesta vinkistä, silloin kun toimitilan uusi vuokrasopimus on allekirjoitettu viimeistään 31.12.2020 & vuokra-aika alkaa tammi-/helmikuussa 2021*.

   

  2. Vinkkipalkkio käsitellään työkorvauksena ja on saajalle (vinkkaajalle) veronalaista ansiotuloa. Vinkkipalkkio on 500€ bruttopalkkio, josta vähennetään ennakonpidätys työkorvauksen saajan oman vero-% mukaisesti.

   

  3. Uuden vuokralaisen täytyy vuokrasopimusta allekirjoittaessa* antaa vinkkaajan etu- & sukunimen, puhnro:n sekä sähköpostiosoitteen, jotta voin olla suoraan yhteydessä vinkkaajaan palkkion lunastamisesta. Vinkkaaja täytyy toimittaa verokorttinsa minulle. Ilman näitä tietoja palkkiota ei makseta.

 • Kysyttävää?

  Jos Sinulla on jotain kysyttävää pyydän Sinua olemaan suoraan yhteydessä minuun sähköpostitse fanny@nicetreeni.fi tai puhelimitse 0405318701.

   

   

  Vielä kerran, KIITOS teille kaikille, jotka olette olleet mukana tässä matkan varrella! Nyt katse eteenpäin kohti uusia unelmia & saavutuksia!

   

  //Fanny Indola, Nainen NiceTreenin takana

×
Alle olemme koostaneet tärkeimmät asiat, jotka sinun täytyy huomioida osallistuessasi liikuntastudion tunneille & kursseille:

Varatessasi paikan viikkotunneille & kursseille:

-Paikkavaraukset tunneille pääset tekemään kätevästi varausjärjestelmän kautta. Tee varaukset/peruutukset viikkotunneille järjestelmän kautta: www.varaaheti.fi/nicetreeni 
Paikkavaraukset kursseille suoraan nettisivujen kautta. 

-Osta suoraan nettisivujen kautta sarja & kuukausikortin tai kausipassin. Halutessasi maksaa liikuntaseteleillä/eduilla, mainitse liikunta-etu + summa tilausvaiheessa LISÄTIETOKENTTÄÄN.

Kortit tallentuvat sähköisesti ajanvarausjärjestelmään, etkä siten tarvitse muistaa ottaa vanhanaikaista paperikorttia mukaasi studiolle. Pääset ajanvarausjärjestelmässä tarkastamaan jäljellä olevat kerrat sarjakortissasi sekä viimeinen voimassaolopäivä. Viimeisen voimassaolopäivän jälkeen kortti ei enää ole toiminnassa.

Sarjakorttien voimassaoloajat:

-Viikkopassi on voimassa 7 päivää ostopäivästä eteenpäin
-10x kortti ovat voimassa 31.12.2020 asti
-Kuukausikortti on voimassa 30 päivää ostopäivästä eteenpäin
-Syyspassi on voimassa 01.09-31.12.2020 välisenä aikana.

Yllä olevat voimassaoloajat ovat voimassa, jos ei muuta voimassaoloaikaa mainita kortin yhteydessä.

-Pidämme ryhmäkoot pieninä, jotta jokainen saa ohjausta & opastusta tunneilla. Studiollamme keskitytään laadukkaaseen & ammattitasoiseen valmentamiseen, ohjaukseen & opettamiseen.

-Emme ota vastaan viikkotuntien peruutuksia sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviesteillä tai sosiaalisen median (Facebook/Instagramin) kautta.

-Varaa paikkasi viikkotunnille viimeistään KAKSI tunti ennen tunnin alkua. 

-Jos et pääse jo varatulle viikkotunnillesi, muistathan aina perua varauksesi, jotta joku toinen saa mahdollisuuden osallistua tunnille. Paikkavarauksien peruutukset tulee tehdä varausjärjestelmän kautta viimeistään KAKSI TUNTIA ennen viikkotunnin alkua.

-Peruuttamaton, tai liian myöhään peruttu varaus lasketaan automattisesti käytetyksi kerraksi kertamaksustasi/kortistasi. Ajanvarausjärjestelmä kuittaa automattisesti kerran käytetyksi järjestelmässä. Muistathan siis tehdä peruutukset ajoissa ajanvarausjärjestelmän kautta, kiitos.


-On tärkeätä, että ilmoittaudut hyvissä ajoin, koska kaikilla tunneilla ja kursseilla on minimiosallistujamäärä, jotta ne pidetään. Mikäli viikkotunnille ei ole riittävästi ilmoittautuneita kaksi tuntia aikaisemmin, saat sähköpostiviestin tunnin peruutuksesta. Liitä ajanvarausjärjestelmään sähköpostiosoitteen, joka sinulla on aktiivisesti käytössä, jotta saat tiedon mahdollisista tuntimuutoksista.

Kurssien peruutusehdot:

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt peruutusehdot. Myös useamman erillisen tapaamisen ryhmät ja workhopit luetaan yhdeksi kurssikokonaisuudeksi, jolle ilmoittautuneet sitoutuvat koko kokonaisuuden ajaksi. Kursseista & workshopeista lähetetään lasku sähköpostiin paikkavarauksen jälkeen.

Lähetämme infokirjeen sinulle sähköpostitse ennen kurssia. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse, jos et ole saanut infokirjettä viikkoa ennen kurssin alkamista. Tarkista tarvittaessa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen (paikkavaraus) kurssille on sitova, eikä kurssimaksua palauteta. Kurssimaksun maksaminen on edellytys kurssille osallistumiselle. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan, jos haluat. Ilmoitathan meille sähköpostitse osallistujan muutoksesta fanny@nicetreeni.fi Mikäli peruutat kurssin sairastumisen vuoksi (lääkärintodistus esitettävä), peruutus on veloitukseton. Peruutusoikeus ei koske sähköisesti toimitettavaa materiaalia.

Emme ota vastaan peruutuksia tekstiviestitse, puhelimitse tai somen kautta.

Liikuntastudio NiceTreeni ei ole velvollinen korvaamaan kurssia, jos asiakas jättää osan tai koko kurssin käyttämättä. Mikäli koko kurssi perutaan liikuntastudion johtuvasta syystä, maksu palautetaan kokonaan. Liikuntastudio NiceTreeni varaa kurssien sisällön muutoksiin esim. sairastapauksissa.

-Kursseista lähetetään infokirje sähköpostiin ennen kurssin alkua. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse, jos et ole saanut infokirjettä viikkoa ennen kurssin alkamista. Tarkista tarvittaessa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Siirrämme kaikki erääntyneet maksut perintätoimiston hoidettavaksi.

Liikuntastudio NiceTreeni ei ole vakuuttanut asiakkaita. Osallistuessaan kurssille/viikkotunnille on asiakkaan omalla vastuulla huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan terveyteensä liittyvistä muutoksista, mikäli ne vaikuttavat liikkumisen ja harjoittelun turvalliseen suorittamiseen.

Saapuessasi studiolle:

-Saavuthan tunnille ajoissa, studion ovet avataan 15 min ennen tuntia, ja suljetaan ennen tunnin alkua. Ulko-ovi on kiinni tunnin aikana, joten tunnille ei voi saapua myöhässä!

-Pese & desinfioi kädet aina ennen & jälkeen treenin.

-Kiitos, kun jätät puhelimesi pukuhuoneeseen tunnin ajaksi, jotta voimme kaikki keskittyä tuntiin rauhassa.

-Palautathan tuntien jälkeen välineet omille paikoilleen, sekä pyyhi käyttämäsi välineet & jumppamaton jumppamattotelineen vierestä löytyvällä desinfiointisaineella. Pidämme yhdessä huolen, että meillä kaikilla on hyvä & puhdas paikka liikkua.

-Pue tunneille mukavat (liikunta)vaatteet. Tietyille tunneille et tarvitse kenkiä (FasciaMethod & kehonhuoltotunnit.) Ota mielellään mukaan villasukat FasciaMethod & kehonhuoltotunneille.

-Vältäthän voimakkaita tuoksuja/hajusteita!

-Studiolta löytyy yksi suihku & pukuhuone. Huomioithan, ettei erillisiä pukuhuoneita löydy miehille & naisille.

-Tunnit & kurssit soveltuvat kaikenikäisille & kuntoisille naisille, elämän eri vaiheissa. Palvelumme eivät sisällä vakuutusta. Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta. Ilmoittautuessaan ja osallistuessaan tunnille & kursseille asiakas sitoutuu liikkumaan omalla vastuullaan. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan terveyteensä liittyvistä asioista & muutoksista, mikäli ne vaikuttavat liikkumisen ja harjoittelun turvalliseen suorittamiseen. Kiitos, kun et osallistu tunneille & kursseille ollessasi sairas.

Studion väki on täällä Teitä naisia varten & olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Liikuntastudio NiceTreeni pidättää oikeudet ehtojen muutoksiin.
×
TIETOSUOJASELOSTE 
 
Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot: 
(Liikuntastudio) NiceTreeni 
Grossintie 1, 67600 Kokkola
0405318701 fanny@nicetreeni.fi 
 
Tietosuojavastaavan nimi ja yhteystiedot: 
 Fanny Indola 
 Grossintie 1, 67600 Kokkola
 0405318701 
 
Rekisterin nimi: 
NiceTreenin asiakastietorekisteri, ajanvarausjärjestelmän rekisteri, markkinointirekisteri 
 
Rekisterin käyttötarkoitus 
 
Kerättäviä henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten: 
 
– Asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin ylläpito, kehittäminen ja seuranta 
– Palveluiden toteuttaminen 
– PT-tapaamisten/valmennukseen tarvittavan tiedon kirjaaminen 
– Markkinointi, analysointi ja tilastointi 
– Markkinatutkimusten ja mielipidekyselyiden toteuttaminen 
– Asiakaspalautteen kerääminen ja käsittely 
 
Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste: 
 
Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on (Liikuntastudio) NiceTreeni:n ja asiakkaan välinen asiakassuhde. Tietojen käsittely perustuu sekä lakisääteiseen velvoitteeseen että rekisteröidyn suostumukseen. 
 
Rekisterin tietosisältö: 
 
Rekisteröidystä voidaan tallentaa muun muassa seuraavia tietoja: 
 
– Nimi, sukupuoli, henkilötunnus/y-tunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut tarpeelliset yhteystiedot. 
– Jono-, ajanvaraus, paikkavaraus- ja käyntitiedot 
– Tieto asiakkaan ostamista palveluista (ostetun palvelun tiedot, hintatiedot, palvelun käyttötiedot, laskutustiedot, maksusuoritustiedot, maksutapatiedot, maksuaikatiedot, peruutustiedot, palautustiedot) 
-Palvelun käyttötiedot (kurssien osallistumistiedot) 
– Valmennuksen kannalta oleelliset terveydentila tiedot 
– Laskutustiedot 
– Asiakkaan lähettämät sähköpostit, www-lomakkeella lähetetyt yhteydenottopyynnöt ja tekstiviestit, uutiskirjeeseen liittyminen, sähköiset lomakkeet, sosiaalisen median palveluiden kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. 
– Asiakkaalta pyydetyt luvat ja suostumukset 
– Asiakkaan itse tuottama sisältö, kuten asiakaspalaute, mielipidekyselyt, kommentit ja muut asiakkaan suostumuksella annetut tiedot 
– Muut mahdolliset asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot, esim. harrastuksista ja työstä 
-Evästeet kotisivujen seurannassa 
 
Tietojen säilytysaika: 
 
Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakas & valmennussuhteen ylläpitoon, asiakaspalvelun kehittämiseksi tai markkinointitarkoitukseen. 
 
Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle: 
 
-Asiakkaan yhteystietoja, kuten sähköpostia, nimeä ja osoitetta voidaan siirtää säännönmukaisesti markkinointitarkoituksiin tietosuojalain puitteissa (kuten esim. suoramarkkinointi, Facebookin mainostyökalut ja mielipide- ja markkinointitutkimukset) 
-Kirjanpitoon tarvittavat tiedot välitetään kirjanpitäjälle (Afecta Oy) joka säilyttää asianmukaisesti kirjanpitoon tarvittavan aineiston lain mukaisesti 
-Ajanvarausjärjestelmä, maksujärjestelmä, paikkavarausjärjestelmä (Digitalbooker, Bambora, Strikingly(kotisivut)) 
-Yhteystiedoista ei käy ilmi asiakassuhteen laatu 
-Asiakkaan pyynnöstä ja suostumuksesta oleellisia tietoja voidaan luovuttaa konsultointitarkoituksessa tai valmennuksen siirtämistarkoituksessa toiselle ammattilaiselle kuten fysioterapeutille 
-Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 
-Henkilötietoja ei koskaan luovuteta eri tahoille 
-Henkilötietoja voidaan erityistilanteissa luovuttaa Suomen lain edellyttämällä tavalla viranomaistahoille. 
-Perinnässä tarvittavat tiedot välitetään perintätoimistolle, jos asiakas ei ole reagoinut maksumuistutuksiin. 
 
Evästeiden (cookies) käyttö: 
 
Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. 
 
Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat evästetoiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. 
 
Rekisterin suojaus: 
 
Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden kautta. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Sähköinen aineisto on turvattuna salasanojen takana. Manuaalinen aineisto säilytetään sille tarkoitetussa lukitussa paikassa. 
 
Rekisteröidyn oikeudet: 
 
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle postitse. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti. Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.