Från att hata träning till att bli personlig tränare – Del 1

#träningsglädje #bäckenbotten #skolgymnastik #framfall #börjaträna #PT

· bäckenbotten,träningsglädje,privat,blogg

Man kunde tro, att människor som arbetar inom träning alltid har älskat träning och har en träningsbakgrund som börjat redan i blöjåldern. Så är det dock inte alltid. Jag var alltid sämst och långsammaste i skolgymnastiken, men det har inte stoppat mig från att springa Marathon samt arbeta inom träningsbranchen i snart 10års tid.

Vem skulle ha kunna tro för 15-20 år sedan, att nån som då hatade träning skulle bli coach & personlig tränare, som motiverar andra kvinnor att röra på sig?

Men här står jag nu som personlig tränare inriktad på kvinnohälsa, mot alla odds!

Ifall jag skulle ha trott på allt negativt vad andra sagt till mig under årens lopp, så skulle jag inte skriva detta just nu. Jag vill nu ge andra kvinnor det stöd & pepp till träningen, som jag själv skulle ha behövt under skoltiden. Jag vill visa att man kan få njutning och glädje av träning till vardagen & livet, och att träningen inte behöver innehålla blodsmak, tårar eller 24/7 maxpuls. Du läste rätt: Träning behöver ej kretsa kring presterande.

Mitt mål är att lyfta upp och prata om ämnen som berör oss kvinnor, och som många kvinnor funderar över. Såsom hur man tar i beaktan bäckenbottenmusklerna i träning och vardag, framfall, urinläckage, magmuskeldelning (diastas), järnbrist utan anemi samt hur man kommer igång med träning när man börjar från noll. Dessa är ämnen, som är speciellt nära mitt hjärta och som jag kommer att behandla i denna blogg!

Från att hata träning till att bli personlig tränare

Med denna bloggpost vill jag säga: Allt är möjligt & tro på dig själv!

Till slut ännu kort info om mig: Jag är Fanny Indola, PT & coach inriktad på kvinnohälsa, bosatt i Karleby, Finland. Jag coachar olika slags träningsgrupper för kvinnor samt erbjuder PT-tjänster i Karleby samt online. Jag har en otroligt dåligt humor och coachar med glimten i ögat. Jag hittar alltid ett sätt att börja prata om bäckenbotten i vilket sammanhang som helst (fråga fast min man). Speciellt nära till hjärtat ligger träning med framfall (har själv blivit diagnostiserat med framfall), hur man hittar träningsglädje samt kvinnohälsa & träning under/efter graviditet.

Genom att prenumerera på NiceTreenis månadsbrev får du 1 gång i månaden info om aktuella ämnen & nya blogginlägg till din epost.

Alla inlägg
×

Nästan klar...

Vi har precis skickat ett mejl till dig. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta din prenumeration!

OK