Liikunnan vihaajasta liikunta-alan ammattilaiseksi – Osa 1

#liikunnanaloitus #koululiikunta #PT #laskeuma #lantionpohja #liikunnanilo

· liikunnanilo,lantionpohja,henkilökohtainen,blogi

Voisi luulla, että liikunta-alan ammattilaiset automaattisesti aina rakastavat liikuntaa yli kaiken ja aktiivista liikuntataustaa on vaippaiästä alkaen. Niin ei suinkaan aina ole. Olin koululiikunnassa aina huonoin ja hitain, mutta se ei ole estänyt minua juoksemasta maratonin tai toimimaan liikunta-alalla jo lähes 10 vuotta.

Kukapa olisi 15-20 vuotta sitten koskaan uskonut, että liikunnan vihaajasta voisi tulla valmentaja ja personal trainer, joka tukee ja motivoi muita naisia liikkumaan? 

Mutta tässä sitä ollaan, ylpeästi vastarannan kiiskinä!

Jos olisin uskonut muiden puheita vuosien varrella, niin en olisi tässä kirjoittamassa tätä juuri nyt. Haluankin omalta osaltani antaa naisille sitä kannustusta & liikunnaniloa, jota en itse koululiikunnassa saanut aikoinaan saanut. Haluan näyttää sen, että liikunta voi tuoda nautintoa ja iloa arkeen ja elämään, eikä sen tarvitse sisältää ruoskimista, verta tai tuskankyyneliä. Kyllä, luit oikein: Liikunnan ei tarvitse olla suorittamista.

Haluan myös omalta osaltani nostaa ylös ja puhua tärkeistä aiheista, jotka koskettavat ja mietityttävät meitä naisia. Lantionpohja ja sen huomioiminen liikunnassa ja arjessa, laskeumat, virtsankarkailu, vatsalihaksien erkauma, raudanpuute ilman anemiaa sekä miten aloittaa liikunnan harrastaminen nollasta, ovat aiheita, jotka ovat erityisen lähellä sydäntäni. Näistä aiheista siis lisää luvassa tässä blogissa!

Liikunnan vihaajasta liikunta-alan ammattilaiseksi

Tällä blogipostauksella haluan sanoa, että: Kaikki on mahdollista & usko itseesi!

Lopussa vielä lyhyesti tietoa minusta: Olen Fanny Indola, naisten valmentaja ja PT Kokkolasta. Ohjaan erilaisia liikuntaryhmiä naisille, sekä tarjoan PT-palveluita naisille Kokkolassa sekä etänä verkossa. Omaan huonon huumorin ja ohjaan aina pilke silmäkulmassa. Löydän aina syyn puhua lantionpohjasta, oli aihe mikä tahansa (kysykää vaikka mieheltäni). Erityisen lähellä sydäntäni on liikunta laskeuman kanssa (minulla on diagnosoitu laskeuma), liikunnanilon löytäminen sekä naisten terveys & äitiysliikunta.

Tilaamalla kuukausikirjeen saat kerran kuukaudessa tietoa ajankohtaisista tapahtumista & uusista blogikirjoituksista.

Alla inlägg
×

Nästan klar...

Vi har precis skickat ett mejl till dig. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta din prenumeration!

OK