• Lue, mitä mieltä naiset ovat NiceTreenin palveluista 

  Asiakaspalautteet & asiakaskokemukset

   

  Oon löytänyt mun kehosta aivan uusia ulottuvuuksia, tajunnut että se jaksaa enemmän kuin uskoin. Käynyt mukavuus alueen ulkopuolella ja ollut sen jälkeen todella tyytyväinen itseeni. En oo välittänyt siitä mitä muut ajattelee kun treenaan tai miltä näytän kun treenaan (voin kertoa, ketään ei kiinnosta! 😂) ja toisekseen, tuolla jos missä on niin mahtava ilmapiiri, ihmiset on mukavia ja ilo tarttuu 😊🔥

  Mä niin toivon että nyt kun oon saanut tästä liikunnan riemusta kiinni niin saan sen pidettyä mukanani, koska ikinä ennen en ole tällaista kokenut. Kiitos Fanny että teet tätä työtä ja jaksat tsempata ❤️"

  "Fanny, kiittää sinua tästä 1,5 vuodesta, jonka oon saanut olla mukana kursseillasi ja tunneillasi. Oon löytänyt liikkumisen ilon uudestaan raskauden jälkeen, saanut keinoja palautua rankasta synnytyksestä ja vauva-ajasta, ja kehoni on vahvistunut."

  "Pakko sanoa, että lyhytkurssista oli oikeasti paljon hyötyä, niin tekniikan oppimisessa, kuin siinä henkisessä puolessakin, että uskaltaa sinne salille pitkän tauon jälkeen taas mennä, edes hieman itsevarmempana. Vihdoinkin löytyi siihen liikuntaan sellainen kipinä, jota ei n. pariin vuoteen ole ollut :) "

  "Kurssistasi oli hyötyä näin ei raskausta/synnytystä kokemattomallekin. Olin kerran aiemminkin ollut toisen yrityksen pilates kurssilla, mutta siellä koin, etten oppinut perusasioitakaan enkä uskaltanut kysyä. Vasta sinun kurssilla aloin hoksaamaan hengittämisenkin merkityksen."

  "Olen treenannut lantionpohjanlihaksia usean raskauden jälkeen, mutta nyt vasta ymmärrän mistä oikein on kyse. Luulin esim. että on kyse vain yhdestä riippumattolihaksesta, mutta nyt tiedän että lantionpohja onkin hienompi kokonaisuus ja se pitää osata myös rentouttaa! Sitä en ole tehnyt koskaan aikaisemmin🤭 Olen myös hoksannut, että kroppa on kuin rautakanki ja erilaiset liikkuvuusharjoitteet ovat tehneet todella hyvää minulle. Olen saanut tosi monta ahaa-elämystä tämän kurssin aikana ja odotin niin innolla uusia viikko-ohjelmia."

  "Hyvä ja avoin ryhmähenki. Arkaluontoisistakin asioista rohkeasti puhuva valmentaja on tässä ihan avainasemassa, jotta asioista uskalletaan puhua ääneen, kiitos siitä."

  "Oon saanut takaisin taas sen säännöllisyyden liikkumiseen ja treenaamiseen, mikä mulla on ollut kadoksissa monta vuotta. Teit semmoisen treeniohjelman, jota oli helppo toteutta myös kotona."

   

  "Mielenkiinto säilyi koko jakson ajan ja loppua kohti innostus oikein kasvoi, kun huomasi kehitystä omassa kropassa! Ja sun viikkoraporttien analyysit oli aina tosi tarkkoja, kiinnitit huomiota siihen mikä oli mennyt hyvin, missä olin onnistunut ja myös siihen missä vielä on petrattavaa ja miten sitä asiaa olisi hyvä lähteä petraamaan."

  "Niin hyvä ja onnistunut tämä 3kk oli, että täällä treenit on edelleen jatkuneet entiseen malliin jakson jälkeenkin ja katse siintää jo tulevassa keväässä ja juoksukauden aloituksessa. 😘"

 • Läs vad kvinnor tycker om NiceTreenis tjänster 

  Kundfeedback & kunderfarenheter

   

  "Jag måste säga, att kortkursen var till nytta, såväl med att lära övningarnas teknik, samt även den mentala sidan. Att våga gå på gym efter en lång paus, och även göra det med mera självsäkerhet. Äntligen fann jag glöden i träningen, som jag har saknat i några års tid :) "

   

  Orginalet: "Pakko sanoa, että lyhytkurssista oli oikeasti paljon hyötyä, niin tekniikan oppimisessa, kuin siinä henkisessä puolessakin, että uskaltaa sinne salille pitkän tauon jälkeen taas mennä, edes hieman itsevarmempana. Vihdoinkin löytyi siihen liikuntaan sellainen kipinä, jota ei n. pariin vuoteen ole ollut :) "

  "Jag kom-igång igen & på så sätt fann jag även inspirationen till att röra på mig."

   

  Orginalet: " Sain itseni taas liikkeelle sen myötä ja innostumaan liikkumisesta."

  "Din kurs gav mycket, även för en som mig, som inte har varit gravid förrut. Jag har förrutom deltagit i ett annat företags pilateskurs, men där kändes det som att jag inte ens lärde mig grundverktygen, samt att jag inte vågade fråga om hjälp. Först på din kurs lärde jag mig hur stor inverkan andningen har."

   

  Orginalet: "Kurssistasi oli hyötyä näin ei raskausta/synnytystä kokemattomallekin. Olin kerran aiemminkin ollut toisen yrityksen pilates kurssilla, mutta siellä koin, etten oppinut perusasioitakaan enkä uskaltanut kysyä. Vasta sinun kurssilla aloin hoksaamaan hengittämisenkin merkityksen."

  "Med hjälp av guiden så vågade jag även gå med i din styrketräningsgrupp. Och fastän det endast varit en timme av kursen hittills, så är jag jätte ivrig och framför allt nöjd över mig själv att jag tog beslutet att delta i kursen. Och du får med din egna, fantastiska & positiva energi ett bra humör på ☺️ Fortsätt såhär, du e superbra"

   

  Orginalet: "Oppaan myötä myös rohkaisin itseni ja innostuin lähtemään sinun Lihaskunto-ryhmääsi mukaan. Ja vaikka tunteja takana on vasta yksi olen todella innoissani ja ennen kaikkea tyytyväinen itseeni, että lähdin. Ja erityisesti sinä saat omalla mahtavalla positiivisella energiallasi hyvän fiiliksen päälle☺️Jatka samaan malliin, oot huippu hyvä"

  "Öppen och bra gruppdynamik. Att coachen öppet vågade prata om tabubelagda ämnen var jätteviktigt, för att man som deltagare ska våga prata om saker och ting. Tack för det."

   

  Orginalet: "Hyvä ja avoin ryhmähenki. Arkaluontoisistakin asioista rohkeasti puhuva valmentaja on tässä ihan avainasemassa, jotta asioista uskalletaan puhua ääneen, kiitos siitä."

  "Jag har fått tillbaka den regelbundna träningen & rörelsen, som jag har saknat under flera års tid. Du gav ett sådant träningsprogram, som var enkelt att utföra även hemma."

   

  Orginalet på finska: "Oon saanut takaisin taas sen säännöllisyyden liikkumiseen ja treenaamiseen, mikä mulla on ollut kadoksissa monta vuotta. Teit semmoisen treeniohjelman, jota oli helppo toteutta myös kotona."

  "Jag hittar bäckenbottenmusklerna enklare, speciellt i träningsövningar. Jag har blivit mera uppmärksam på hållningen."

   

  Orginalet: "Löydän helpommin lantionpohjan lihakset, varsinkin liikkeessä. Ryhtiin on kiinnittänyt enemmän huomiota."

  "Jag har uppmärksammat, att jag tänker på min hållning oftare, samt att jag framskridit i min träning. Kroppen har blivit starkare och att röra på sig är enklare. Jag har funnit glädjen i att träna igen nu efter graviditeten, när jag under graviditeten hade svårt att röra på mig pga. graviditetssymptomer."

   

  Orginalet: "Olen huomannut kiinnittäväni huomiota paremmin ryhtiin ja havainnut kokonaisuudessaan edistystä treenatessa. Kroppa on vahvistunut ja liikkuminen helpottunut. Liikkumisen ilo on myös löytynyt taas raskauden jälkeen, jolloin liikkuminen oli raskausoireiden vuoksi hyvin vähäistä "

  😘"

Alla inlägg
×
×
Kurssien peruutusehdot:

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt peruutusehdot. Myös useamman erillisen tapaamisen ryhmät ja workhopit luetaan yhdeksi kurssikokonaisuudeksi, jolle ilmoittautuneet sitoutuvat koko kokonaisuuden ajaksi. Paikkavaraus kurssille tehdään suoraan verkkosivun kautta. Kursseista & workshopeista lähetetään lasku sähköpostiin parin arkipäivän sisällä paikkavarauksen jälkeen.

Infokirje lähetetöön sinulle sähköpostitse ennen kurssia. Olethan yhteydessä minuun sähköpostitse, jos et ole saanut infokirjettä viikkoa ennen kurssin alkamista. Tarkista tarvittaessa myös sähköpostisi roskapostikansion.

Ilmoittautuminen (paikkavaraus) kurssille on sitova, eikä kurssimaksua palauteta. Kurssimaksun maksaminen on edellytys kurssille osallistumiselle. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan, jos haluat. Ilmoitathan sähköpostitse osallistujan muutoksesta fanny@nicetreeni.fi . Mikäli peruutat kurssin sairastumisen vuoksi (lääkärintodistus esitettävä), peruutus on veloitukseton. Peruutusoikeus ei koske sähköisesti toimitettavaa materiaalia.

NiceTreeni ei ole velvollinen korvaamaan kurssia, jos asiakas jättää osan tai koko kurssin käyttämättä. Mikäli koko kurssi perutaan NiceTreenistä johtuvasta syystä, maksu palautetaan kokonaan. NiceTreeni varaa kurssien sisällön muutoksiin esim. sairastapauksissa tai pandemian vuoksi. Jos pandemian takia ei pystytä järjestämään kurssitapaamiset kasvoitusten, niin osa kurssista voidaan siirtää verkkoon tai myöhempään ajankohtaan.

Siirrän kaikki erääntyneet maksut perintätoimiston hoidettavaksi.

NiceTreeni ei ole vakuuttanut asiakkaita. Osallistuessaan kurssille/PT-tapaamisiin on asiakkaan omalla vastuulla huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan terveyteensä liittyvistä muutoksista, mikäli ne vaikuttavat liikkumisen ja harjoittelun turvalliseen suorittamiseen.

NiceTreeni pidättää oikeudet ehtojen muutoksiin.
×
TIETOSUOJASELOSTE 
 
Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot: 
NiceTreeni 
Grossintie 1, 67600 Kokkola
0405318701 fanny@nicetreeni.fi 
 
Tietosuojavastaavan nimi ja yhteystiedot: 
 Fanny Indola 
 Grossintie 1, 67600 Kokkola
0405318701 
 
Rekisterin nimi: 
NiceTreenin asiakastietorekisteri, markkinointirekisteri 
 
Rekisterin käyttötarkoitus:
 
Kerättäviä henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten: 
 
– Asiakassuhteen, asiakaspalvelun ja niihin liittyvän viestinnän ja markkinoinnin ylläpito, kehittäminen ja seuranta 
– Palveluiden toteuttaminen 
– PT-tapaamisten/valmennukseen tarvittavan tiedon kirjaaminen 
– Markkinointi, analysointi ja tilastointi 
– Markkinatutkimusten ja mielipidekyselyiden toteuttaminen 
– Asiakaspalautteen kerääminen ja käsittely 
 
Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste: 
 
Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on NiceTreeni:n ja asiakkaan välinen asiakassuhde. Tietojen käsittely perustuu sekä lakisääteiseen velvoitteeseen että rekisteröidyn suostumukseen. 
 
Rekisterin tietosisältö: 
 
Rekisteröidystä voidaan tallentaa muun muassa seuraavia tietoja: 
 
– Nimi, sukupuoli, henkilötunnus/y-tunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut tarpeelliset yhteystiedot. 
– Jono-, ajanvaraus, paikkavaraus- ja käyntitiedot 
– Tieto asiakkaan ostamista palveluista (ostetun palvelun tiedot, hintatiedot, palvelun käyttötiedot, laskutustiedot, maksusuoritustiedot, maksutapatiedot, maksuaikatiedot, peruutustiedot, palautustiedot) 
-Palvelun käyttötiedot (kurssien osallistumistiedot) 
– Valmennuksen kannalta oleelliset terveydentila tiedot 
– Laskutustiedot 
– Asiakkaan lähettämät sähköpostit, www-lomakkeella lähetetyt yhteydenottopyynnöt ja tekstiviestit, uutiskirjeeseen liittyminen, sähköiset lomakkeet, sosiaalisen median palveluiden kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. 
– Asiakkaalta pyydetyt luvat ja suostumukset 
– Asiakkaan itse tuottama sisältö, kuten asiakaspalaute, mielipidekyselyt, kommentit ja muut asiakkaan suostumuksella annetut tiedot 
– Muut mahdolliset asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot, esim. harrastuksista ja työstä 
-Evästeet kotisivujen seurannassa 
 
Tietojen säilytysaika: 
 
Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakas & valmennussuhteen ylläpitoon, asiakaspalvelun kehittämiseksi tai markkinointitarkoitukseen. 
 
Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle: 
 
-Asiakkaan yhteystietoja, kuten sähköpostia, nimeä ja osoitetta voidaan siirtää säännönmukaisesti markkinointitarkoituksiin tietosuojalain puitteissa (kuten esim. suoramarkkinointi, Facebookin mainostyökalut ja mielipide- ja markkinointitutkimukset) 
-Kirjanpitoon tarvittavat tiedot välitetään kirjanpitäjälle (Afecta Oy) joka säilyttää asianmukaisesti kirjanpitoon tarvittavan aineiston lain mukaisesti 
-Ajanvarausjärjestelmä, maksujärjestelmä, paikkavarausjärjestelmä (Strikingly(kotisivut) / Izettle / SumUp) 
-Yhteystiedoista ei käy ilmi asiakassuhteen laatu 
-Asiakkaan pyynnöstä ja suostumuksesta oleellisia tietoja voidaan luovuttaa konsultointitarkoituksessa tai valmennuksen siirtämistarkoituksessa toiselle ammattilaiselle kuten fysioterapeutille 
-Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 
-Henkilötietoja ei koskaan luovuteta eri tahoille 
-Henkilötietoja voidaan erityistilanteissa luovuttaa Suomen lain edellyttämällä tavalla viranomaistahoille. 
-Perinnässä tarvittavat tiedot välitetään perintätoimistolle, jos asiakas ei ole reagoinut maksumuistutuksiin. 
 
Evästeiden (cookies) käyttö: 
 
Käytän sivuillani ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystyn jatkuvasti parantamaan sivujeni sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytän niitä siten, että voin tarjota asiakkailleni kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. 
 
Mikäli sivuillani vieraileva käyttäjä ei halua minun saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat evästetoiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämäni sivujen ja tarjoamieni palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. 
 
Rekisterin suojaus: 
 
Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden kautta. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Sähköinen aineisto on turvattuna salasanojen takana. Manuaalinen aineisto säilytetään sille tarkoitetussa lukitussa paikassa. 
 
Rekisteröidyn oikeudet: 
 
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle postitse. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti. Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.